Over ons

Schaeffler Headquarter Langen
Schaeffler geeft vandaag al vorm aan de mobiliteit van morgen


Schaeffler Groep

Schaeffler is met zijn productmerken INA, LuK en FAG een wereldwijd toonaangevende aanbieder van wentel- en glijlageroplossingen, lineaire- en directe-aandrijvingstechnologie evenals een gerenommeerde toeleverancier van de automobielindustrie voor precisiecomponenten en systemen in motor, transmissie en onderstel

De mondiaal opererende ondernemingsgroep behaalde in 2020 een omzet van ongeveer 12,6 miljard euro. Met wereldwijd meer dan 83.300 medewerkers is Schaeffler een van de grootste Duitse en Europese industrieondernemingen in familiebezit.

Schaeffler Automotive Aftermarket

Wanneer een voertuig voor onderhoud of reparatie naar de werkplaats wordt gebracht, zijn de producten en reparatieoplossingen van Schaeffler Automotive Aftermarket meestal de eerste keuze. Met haar merken LuK, INA en FAG is de ondernemingsdivisie verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop van vervangingsonderdelen van Schaeffler. Of het nu gaat om aandrijving, motor of chassis, Schaeffler Automotive Aftermarket kan terugvallen op tientallen jaren ervaring op de vrije vervangingsonderdelenmarkt en biedt voor de meest uiteenlopende reparatievragen oplossingen op maat aan. Klanten van de ondernemingsdivisie Automotive Aftermarket krijgen toegang tot de innovatieve producten van de Schaeffler Groep, die een toonaangevende ontwikkelingspartner is van autofabrikanten over de hele wereld.

Alle producten en reparatieoplossingen van Schaeffler Automotive Aftermarket staan voor technologische voorsprong en uitstekende originele kwaliteit. In het assortiment van de aftermarketspecialist vindt u bovendien alles wat u nodig hebt voor het vervangen van onderdelen: van het originele vervangingsonderdeel via de reparatieoplossing tot en met het geschikte speciale gereedschap. Hierbij streven we naar een toonaangevend assortiment op het gebied van aandrijflijn, motor en chassis in personenauto's, bestelwagens, zware bedrijfswagens, bussen en tractoren, voor alle categorieën en modellen voertuigen.

 
More information about our product brand